torsdag 16 juli 2015

Men det där går väl inte....?

Gissa om det fortfarande är trögt i landet. Det är nästan så att jag känner mig lite smått trött på det tråkiga, regniga och kalla vädret. Det var ju några dagar som var varma och sköna, men så försvann dom igen... men jag kämpar på ändå. :-)

Jag har många idéer. En del dåliga, en del bra och en del riktigt kassa. Det är inte många människor som jag delar mina idéer med. Den roligaste att berätta om mina idéer för David, min sambo. För han har också en massa idéer,  av varierad kvalitet,  precis som jag. :-) Vi spinner ofta vidare på varandras idéer och bygger vidare.
Annars är det bara ett fåtal som jag berättar för. Anledningen är att jag oftast får väldigt negativ feedback på idéerna. Mååånga gånger har jag fått höra "men det där går nog inte", "så kan man ju inte göra" eller "det där går ju att försörja sig på". Varje gång blir jag lika ledsen (ja, jag påverkas) och ångrar att jag sagt något.
Häromdagen råkade jag berätta en idé för en kollega och fick höra de där otroligt opeppande orden. Men jag svarade "om man tänker så där så kan man inte leva på det". Och det är ju så j*kla sant!
För om man tänker att det inte går, då går det heller inte, för ditt huvud är då inställt på att nånting är omöjligt.
Jag måste sluta berätta för folk om mina idéer och hålla de för mig själv. För jag tror faktiskt att allt är möjligt!!!!